Zmeniť jazyk CZ Zmeniť jazyk SK

Za kočíky Jasmine je vidieť kus poctivej práce

Čo robíte s láskou a nadšením, spoznáte na prvý pohľad.

Za myšlienkou výroby kvalitnej značky kočíkov stála na štarte odhodlaná partia ľudí z odboru a skúsený tým dizajnérov a konštruktérov. Desiatky a desiatky hodín strávených pri počítačoch, vo vzorkovni a skúšobni.... to boly naše začiatky. Stovky vypitých šálok kávy u diskusií s návrhmi a podnetmi, ako sa vytvorilo finále projektu Jasmine.

Výroba kočíkovPodotýkame, že bez kvalitnej práce pracovníkov, ktorí rozumejú svojej profesii, by sme sa vôbec neobišli. Hovoríme o zváračoch, ktorí dávajú nepoddajným rúrkam ladnosť kriviek. O mechanikoch s šikovnými ručičkami, o lakovačoch, dávajúcich rámom elegantný povrch a v neposlednom rade aj o švadlenách, ktoré šijú kočíkom finálne "kabátiky" z tých najkvalitnejších látok.

Nechceme opomenúť prácu ľudí "schovaných" v pozadí, bez ktorých by to tiež nefungovalo. to zásobovači, skladníci, manipulanti, vodiči alebo kontrolóri kvality.

Viete, čo majú títo ľudia spoločné? Lásku k svojej práci a právom im za to patrí naše poďakovanie.
Tušíte, čo ich spája? Poslanie spoločne vytvárať krásne veci, ktoré poskytnú radosť, bezpečie a pohodlie vašim najmilším ..... vašim deťom.

Sme tiež radi, že sa do našich výrobkov časom vtlačil rukopis našich zákazníkov. Pri nových modeloch pracujeme s podnetmi a nápadmi užívateľiek našich kočíkov. Sme im tým samozrejme veľmi vďační.

Pokiaľ Vás zaujíma, čo o nás hovoria mamičky, prejdite na stránky Recenzie kočíkov

Za kočíky Jasmine je vidieť kus poctivej práce - 1738262 - šitie kočíka Jasmine

šitie kočíka Jasmine

Za kočíky Jasmine je vidieť kus poctivej práce - 1738263 - príprava látok na kočíky

príprava látok na kočíky

Za kočíky Jasmine je vidieť kus poctivej práce - 1738264 - finálna kontrola podvozkov

finálna kontrola podvozkov