Zmeniť jazyk CZ Zmeniť jazyk SK

Kočíky Bošany - Milka

malá predajna, ale zato s veľkým srdcom

Kočíky Bošany

V okrese Partizánské sa nachádza pokojná, malebná obec Bošany s cca 4100 obyvateľmi. Tu si v roku 1995 Emília Peciarová otvorila predajňu textilu a kobercov. Z prenajatých priestorov bola v roku 2002 predajňa presťahovaná do nových, vlastných priestorov. Sortiment sa po 24 rokoch rozšíril o detský tovar, hlavne o kočíky a potreby pre novorodencov.

Kočíky Bošany – Milka

Kočíky Bošany MilkaV názve spoločnosti sa premieta meno zakladateľky, ktorú nielem miestni, ale aj zákazníci z okolia Topoľčian a Partizánskeho poznajú už viac ako 30 rokov. V predajni s rozlohou 100 m2 nájdete vystavených 25 kočíkov od celkom 14 značiek.

Okrem kočíkov sa rodinná firma sústredí tiež na predaj potrieb pre novorodencov (výbavička, postieľky, stoličky, autosedačky, hračky) a ďalej na detský a bytový textil.

A prečo sa vydať do Bošian práve do tejto predajne?

Spájajú tu výhody kamennej predajne s výhodami internetového obchodu – pohodlný a cenovo výhodný nákup v ich predajni alebo na diaľku. Možnosť individuálneho Kočík Jasmine Daisy Classicnákupu mimo otváracích hodín Vám tiež hoci kto neponúkne. Prístup autom a parkovanie priamo pri predajni je samozrejmosťou.

Samozrejmosťou sú tiež kvalitné služby a servis. Zákazník môže tovar vidieť a vyskúšať si ho, aby sa správne rozhodol. V Bošanoch Vám ochotne poradia nielen pri výbere, ale aj s montážou a údržbou. Prípadné reklamácie vybavujú bez zbytočného zdržania k spokojnosti zákazníka.

Predajňa kočíkov v Bošanoch vníma potreby a očakávania zákazníkov, neustále sa snaží tomu prispôsobiť. Svedčí o tom aj doplnenie sortimentu českej značky JASMINE a vystavenie kočíkov Camino, Bennetta Soft, Bennetta Classic a noviniek Daisy Soft a Daisy Classic v ích predajni.

Príďte sa presvedčiť sami!

Kočíky Milka Bošany

Milana Rastislava Štefánika 202
956 18 Bošany
Otváracia doba: Po-Pia: 9:00 - 12:30 hod, 13.30 – 17:00 hod, So: 9:00 - 12:00 hod
tel: +421 908 815 207
e-mail: info@kocikybosany.sk
www.kocikybosany.sk

Kočíky Bošany - Milka - 1740463 - Kočíky Bošany – Milka

Kočíky Bošany – Milka