Zmeniť jazyk CZ Zmeniť jazyk SK

Adria Piešťany

detská predajňa s veľkým srdcom

Adriababy

teda menovaný detský obchod patrí k tomuto mestu plného slnka, vody a zdravia rovnako neodmysliteľne, ako aj miestne liečivé pramene. Majiteľka pani Zedníčková robí v tejto brandži už 30 rokov. Za tú dobu  spolu s kolektívom odborne poradili mnohým rodinkám so správnym výberom, a to nielen kočíka.

Detská predajňa Adria v Piešťanoch je tu s Vami už 16 rokov, kedy pani Adriana pocítila túžbu osamostatniť sa, postaviť sa na vlastné nohy a ako sama hovorí "viesť si obchod tak po svojom". Svoju prácu miluje a je to na nej aj poznať. Vždy si zakladá aj na personále, aby bol ústretový, milý a priateľský.  Počas rokov 3x zmenila priestory svojej predajne, vďaka veľmi veľkému záberu sortimentu a tiež vďaka lojálnym a spokojným zákazníkom.

Adria Piešťany

Adriababy Piešťanymá aktuálne obchodnú plochu 90 m2, má 3 veľké výklady, čo je veľká pomoc pre prezentáciu tovaru a noviniek. Vo vnútri majú najmenej 10 kombinovaných a 10 športových kočíkov, kočíky pre bábiky. V Adrii tiež nájdete všetko pre mamičku a dieťa, celú výbavičku potrieb a oblečenia do pôrodnice a oblečenie do veľkosti 116, vrátane prvej obuvi. Rovnako tu na vás čakajú postieľky, detské matrace, doplnky do postieľok, stoličky alebo autosedačky. Sortiment oblečenia a obuvi je prevažne slovenskej výroby, doplnené tovarom z Európy. V Adrii si zakladajú na kvalite materiálu, väčšinou sa osobne poznajú priamo s výrobcami, preferujú malé rodinné podniky, výrobne, alebo renovované firmy.

Výhodou terajšieho obchodného priestoru je fakt, že je v centre Piešťan - dá sa prísť aj na pešo, alebo autom - pred obchodom je veľké parkovisko. Vstup do detského obchodu je bezbariérový.

V Adria vychádzajú ľuďom v čom sa dá najviac v ústrety. Sú tu aj pre rady mamičkám, poskytnú im kontakt na odbornú pomoc laktačnej poradkyne. Myslia aj na druhých - robia zbierky na pomoc chorým deťom, alebo zbierky pre pôrodnicu (naposledy tu vyzberali a odovzdali 350 ks bavlnených plienok, alebo zabezpečili elektrické odsávačky mlieka a aj veľa iného tovaru pre bábätká a mamičky do piešťanskej pôrodnice).

Záverom nášho rozhovoru pani Zedníčková dodáva: "tešíme sa na každú jednu mamičku, ktora čaká bábätko, radi vo všetkom poradíme. Ponúkneme kávou, čajom či pohárom vody. Ženy si tu vedia nakojiť, či prebaliť dieťatko. Máme radi svoju prácu a veríme, že to ľudia cítiaSmějící se".

ADRIA Piešťany

Detský obchod Adria PieštanyWinterova 8, 921 01 Piešťany
Otváracia doba: Po-Pia: 9:00 - 18:00 hod, So: 9:00 - 12:00 hod
www.adriababy.sk
tel: +421 903 114 449
e-mail: adria.zednickova@gmail.com

Adria Piešťany - 1739582 - Adriababy

Adriababy